Spoedreparatie asfalt Grotenhuysweg en Van Osweg

Het asfalt van de Grotenhuysweg en Van Osweg is aan onderhoud toe. Dat wordt op dit moment voorbereid. Op een aantal locaties is de kwaliteit het asfalt zeer slecht. Dit zorgt voor onveilige situaties. Daarom gaan we op deze plekken reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Uitvoering in avond en nacht

Om grote verkeersoverlast te voorkomen, worden de werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd. De uitvoering vindt plaats in twee fasen en op verschillende locaties:

  • Grotenhuysweg: van woensdag 24 mei vanaf 19.00 uur tot donderdag 25 mei 6.00 uur. Totaal 6 locaties tussen de Stremselstraat en Boekweitstraat.
  • Van Osweg: van donderdag 25 mei vanaf 19.00 uur tot vrijdag 26 mei 02.00 uur. Totaal 3 locaties tussen de Bandijk 12 en van Garderenstraat.

Het wegdek van de gehele Grotenhuysweg is aan onderhoud toe. Dit grote onderhoud wordt voorbereid. Er zijn zes locaties op de Grotenhuysweg waar het asfalt zo snel mogelijk moet worden vervangen.

De werkzaamheden starten op woensdag 24 mei om 19.00 uur vanaf de Stremselstraat(A1 op onderstaande kaart). Vanaf dit moment is de Zuivelstraat en de Stremselstraat bereikbaar vanaf de IJsselmeerlaan. Alle andere straten zijn bereikbaar vanaf de Edisonweg en De Graeffweg.

De werkzaamheden aan de volgende locatie, ter hoogte van Bunderstraat 7(A2), beginnen vanaf 20.30 uur. Vanaf dit moment geldt voor alle bewoners dat u onder begeleiding van de aanwezige verkeersregelaars richting uw woning wordt begeleid. Dit kan betekenen dat u een andere route moet volgen dan u gewend bent.

Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden en het afkoelen van het asfalt, wordt het wegdek weer vrijgegeven voor het verkeer. De laatste werkzaamheden worden uiterlijk om 04.30 uur uitgevoerd ter hoogte van de Boekweitstraat 15(A6).

Uiterlijk donderdagochtend om 06.00 uur is de Grotenhuysweg weer toegankelijk voor alle verkeer.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de Van Osweg en de Overlanderstraat bereikbaar. Ook geldt er een omleiding voor het doorgaande verkeer.

Ook het wegdek van de Van Osweg is aan onderhoud toe. Ook hiervoor geldt dat het grote onderhoud wordt voorbereid. Op de Van Osweg zijn drie locaties waar het asfalt zo snel mogelijk moet worden vervangen.

De werkzaamheden starten op donderdag 25 mei om 19.00 uur vanaf de Bandijk 12 (B1 op onderstaande kaart) en ter hoogte van Bandijk 26 (B2 op de kaart). Vanaf dit moment zijn woningen bereikbaar via de Grotenhuysweg en De Graeffweg. Ook via de IJsselmeerlaan en de Overlanderstraat kunt u uw woning bereiken.

De laatste werkzaamheden beginnen uiterlijk om 21.00 uur ter hoogte van de Van Garderenstraat(B3). Deze werkzaamheden zijn omstreeks 00.30 uur op vrijdag 26 mei gereed. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden is de Van Osweg bereikbaar via de Overlanderstraat.

Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden en het afkoelen van het asfalt, wordt het wegdek weer vrijgegeven voor het verkeer.
Uiterlijk vrijdagochtend om 02.00 uur is de Van Osweg weer toegankelijk voor alle verkeer.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de Grotenhuysweg en de Overlanderstraat bereikbaar. Ook geldt er een omleiding voor het doorgaande verkeer. Daarnaast zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Afbeelding