Bijzondere tulpenwandeling Purmerend en Middenbeemster

Beleef het Lentegevoel! Met een bijzondere Tulpenwandeling in Purmerend en Middenbeemster.

Door de lockdown is er behoefte om veel te wandelen in de buitenlucht. Hoe mooi kan de combinatie zijn om op deze wijze de cultuur van Purmerend en Beemster beter te leren kennen. De wandelingen worden gemarkeerd met in totaal 150 fleurige Tulpenbakken. En kan op ieder moment op eigen gelegenheid gelopen worden met het hele gezin of met vrienden!

Gilde Purmerend biedt samen met VISIT Beemster vanaf vrijdag 2 april het boekje met de twee Tulpenwandelingen aan voor € 5.00. Hierbij ontvang je tevens 2 voucher voor een kopje koffie of thee (to go) bij ’t Hoedje van de Koningin in Purmerend of Bij Moeders in Middenbeemster.

Het boekje is verkrijgbaar bij VVV Purmerend/Museumwinkel. Aanmelden per mail aan winkel@purmerendsmuseum.nl waarna het boekje op een afgesproken tijd kan worden opgehaald. De winkel is open op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Of online te bestellen via de webshop van www.visitbeemster.nl/webshop.

Ook leuk om te doen, een digitale Fietstocht langs de Beemster bollenvelden en veel extra's. Te bestellen als Fiets & Geniet pakket - Tulpenroute pakket via  www.vistitbeemster.nl/webshop 

Datum: 
vrijdag, 2. april 2021 - 10:30 tot zondag, 9. mei 2021 - 17:00