Samen stoppen met roken bij ‘DE sTOPPERS’

Stoppen met roken? Kom op donderdag 28 september naar Theater de Purmaryn. Dan organiseert de gemeente in samenwerking met Brijder en GGD Zaanstreek-Waterland voor de 3e keer de humoristische theatervoorstelling ‘DE sTOPPERS!’. Toegang is gratis voor iedereen.

Rokers wakker schudden

Na de eerste 2 succesvolle edities, waarbij meer dan 50 bezoekers aanwezig waren, is het nu tijd voor de 3e editie. De theatervoorstelling is bedoeld voor rokers en hun naasten, maar ook voor professionals die werken aan een rookvrije omgeving of die betrokken zijn bij stoppen-met-rokenzorg.

De theatermakers proberen rokers wakker te schudden op hun eigen, humoristische wijze. De voorstelling is een springplank om met elkaar in gesprek te gaan over stoppen met roken en een rookvrije toekomst.

Gratis toegang

Laat u inspireren door deze theatermakers en kom op 28 september naar de Purmaryn. De inloop is vanaf 19.15 uur en de show begint om 20.00 uur. Na afloop om 21.30 uur kunt u napraten in de foyer onder het genot van een alcoholvrij drankje. Toegang (en drankjes) zijn gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Theater De Purmaryn.