Weidevenne | vervangen bestrating Australiëlaan

Brief van 1 november 2021 over het vervangen van de bestrating van de Australiëlaan aan de bewoners, ondernemers en/of dienstverleners in de omgeving.

Beste bewoner(s), beste ondernemer(s), beste dienstverlener(s),

U merkt het als u er overheen rijdt. De bestrating van de rijbaan van de Australiëlaan ligt op sommige delen los. Om te voorkomen dat het op andere delen ook los komt te liggen, gaan we de bestrating vervangen.

We vervangen de bestrating op het kruispunt Australiëlaan/Abel Tasmanplein

Dit gedeelte van de bestrating ligt los en is beschadigd.

We starten met het werk op maandag 15 november

De firma Zandrema BV voert het werk uit. Het werk duurt per rijbaan één dag. De aannemer start met rijbaan aan de kant van het Abel Tasmanplein. Daarna werkt hij aan de rijbaan aan de kant van de Canberrastraat.

We herstraten ook de stoep op het Abel Tasmanplein naast Zuidland

Deze stoep helt nu iets teveel naar het Abel Tasmanplein. Hierdoor is de stoep moeilijk begaanbaar voor bijvoorbeeld mensen met een rollator of in een rolstoel. Om dit te verhelpen, leggen we de stoep vlakker.

Het winkelcentrum en het Abel Tasmanplein blijven bereikbaar

Per fase blijft er een rijbaan beschikbaar. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer. Om het Abel Tasmanplein te bereiken, maken we een tijdelijke inrit. Deze komt op de plek waar normaal de Pizza Truck staat. We geven met borden aan welke route u moet volgen. Hou de borden daarom goed in de gaten en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u mij mailen via omgevingsmanagement@purmerend.nl of bellen via (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,

Paula de Groot
Omgevingsmanager