Vragen en antwoorden energiebesparende producten

Hieronder vindt u een overzicht van vragen en antwoorden over de aanschaf van de gratis energiebesparende producten.

Alle huishoudens die de energietoeslag hebben ontvangen hebben recht op de gratis producten en de gratis energiecoach. U kunt ook meedoen met de actie ‘Slim met energie’ en voor maximaal € 175,- (inclusief verzendkosten) producten bestellen.

In de door u gekozen webshop kunt u alle producten bestellen die u wilt.

U kunt tot een bedrag van maximaal € 175,- (inclusief verzendkosten van de producten) producten bestellen. U kunt dus ook voor een lager bedrag producten bestellen. U kiest 1 webshop waar alle producten in 1 keer besteld worden.

Nee, dat kan niet.

De actie loopt tot en met 31 december 2023. Bestellen kan tot deze datum.

Ja, dat kan als u ook de energietoeslag hebt ontvangen. Het maakt niet uit of u een woningeigenaar of huurder bent.

Ja, dat kan als u ook de energietoeslag heeft ontvangen. Het maakt niet uit of u een woningeigenaar of huurder bent.

In de speciaal geselecteerde webshops van het Duurzaam Bouwloket kunt u kiezen welke producten u wilt kopen. U kunt de gratis producten zelf bestellen via de pagina Slim met energie.

Nee dat kan niet. U kunt wel alle webshops bekijken. Maar daarna kiest u 1 webshop, waar alle producten in 1 keer besteld worden.

Nee, dat kan niet. De producten moeten in 1 keer besteld worden. Wordt het bedrag niet volledig benut, dan vervalt na de bestelling, de rest van het bedrag.

Voor hulp bij het bestellen van de producten kunt u

Vragen over uw bestelling, stelt u aan de webshop waar u de producten heeft besteld. Op hun website staat informatie hoe u contact met de webshop kunt opnemen.

Het kan even duren voordat uw gegevens na de toekenning van de energietoeslag doorgegeven zijn aan onze samenwerkingspartners. Probeer het over een paar dagen nog een keer.