Kindervrijmarkt in park De Driegang op 5 mei

vrijmarkt

Even zag het ernaar uit dat de jaarlijkse vrijmarkt in park de Driegang in de Purmer-Zuid niet door kon gaan. De vrijwilligers die het jaarlijks organiseerden stoppen ermee en er is helaas nog geen opvolging. Het evenement is zo geliefd bij kinderen uit heel Purmerend en de buurt dat de gemeente besloten heeft voor dit jaar de organisatie op zich te nemen.

Daarnaast is de zoektocht gestart naar nieuwe vrijwilligers die het evenement in 2025 willen organiseren, alleen wanneer dit lukt is er ook in 2025 weer een vrijmarkt. Gemeente Purmerend verleent hierbij ondersteuning.

Organiseert u de volgende vrijmarkt samen met een aantal andere actieve inwoners?

Aanmelden kan nu al! Dan kunt u ook vast meekijken hoe de organisatie dit jaar verloopt. Aanmelden kan via wijkmanager Ilse Molenaar, wilt u eerst meer weten over wat er allemaal bij komt kijken? Bel met evenementencoördinator Dawn Kochheim-de Haas of wijkmanager Purmer-Zuid Ilse Molenaar via 0299 452 452.

Vrijmarkt 2024

Dit jaar vindt de kindervrijmarkt plaats in park De Driegang in Purmer-Zuid op 5 mei van 08.00 tot 14.00 uur. Op zondagochtend vroeg in de ochtend zijn er medewerkers aanwezig om de markt in goede banen te leiden. Gelieve langs de verharde paden een plekje zoeken. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de vrijmarkt. Na 14.00 uur, wanneer de markt is afgelopen, wordt het terrein weer schoongemaakt.

Jaarlijks komen er naar schatting ongeveer 4.500 bezoekers die in onderhandeling gaan met de 350 jonge kooplieden.