Nine van Kerkvoort

In onderstaande video stelt trouwambtenaar van de gemeente Purmerend Nine van Kerkvoort zich voor. 'Een luchtige, liefdevolle en persoonlijke ceremonie. Misschien wel met muziek of een speciale taak voor kinderen? Het kan allemaal!'

Hallo aanstaand bruidspaar!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Mijn naam is Nine van Kerkvoort. Ik ben zelfstandig trouwambtenaar en werk ook al een aantal jaren met veel plezier als ‘BABS’, (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) voor de gemeente Purmerend.

Mochten jullie mij kiezen als jullie trouwambtenaar, dan maak ik ruim een maand voor jullie huwelijk een afspraak met jullie om de ceremonie samen voor te bereiden. Ik vind het belangrijk om in dat gesprek te horen wat jullie wensen zijn voor de invulling van de ceremonie en natuurlijk denk ik graag mee over alle mogelijkheden. Willen jullie bepaalde gasten een speciale rol geven tijdens de ceremonie? Of misschien zijn er wel kinderen die een taakje kunnen vervullen. Of wellicht willen jullie de sfeer op bepaalde momenten verhogen met muziek? Nou dat kan allemaal!

Daarnaast ga ik een heleboel vragen stellen, zodat ik genoeg informatie heb om, over jullie, een persoonlijk, uniek en liefdevol verhaal te schrijven. Ook is het mogelijk om een aantal getuigen, vrienden en familieleden bij het schrijven van de speech te betrekken, door ze vooraf een vragenlijstje toe te sturen. Het is voor mij een mooie uitdaging om jullie in een heel korte tijd toch een beetje te leren kennen. En uiteindelijk een speech te houden die goed bij jullie en jullie wensen past. Spreekt dit jullie aan? Willen jullie graag een luchtige, liefdevolle en persoonlijke ceremonie?

Dan zien we elkaar misschien binnenkort! Tot ziens!