Bedrijfspand gesloten voor 2 maanden na explosie

burgemeester Ellen van Selm

Op 19 december heeft burgemeester Ellen van Selm een bedrijfspand gesloten aan het Signaal in Purmerend. Bij het pand is op 27 november rond kwart voor vijf in de ochtend een explosie geweest. Er raakte niemand gewond.

De gebeurtenis kan invloed hebben op het gevoel van veiligheid en de leefbaarheid. Om deze reden heeft de burgemeester besloten het pand voor een periode van 2 maanden te sluiten.

Daarnaast zullen politie en handhaving vaker surveilleren in de omgeving van het pand. Burgemeester Ellen van Selm: ‘Deze geweldsincidenten zijn een verstoring van de openbare orde en veiligheid en hebben een negatieve invloed op het veiligheidsgevoel en ondernemersklimaat.’

Melden

De burgemeester roept iedereen op die informatie heeft over deze incidenten en dit nog niet heeft gemeld om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of kijk op meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden. Ook wordt iedereen opgeroepen melding te maken bij verdachte situaties.