Gemeentelijk vastgoed

Op deze pagina het aanbod van het gemeentelijk vastgoed. Het gaat om locaties (panden en gronden) die te koop, te huur of in ontwikkeling zijn.

Verkocht - Steltenloper 2

Het college van burgemeester en wethouders van Purmerend maakt bekend dat de gemeente van plan is om een perceel grond te verkopen, dat ook wel bekend staat als Steltenloper 2. Het perceel staat in het kadaster onder sectie K, nummer 1250, en heeft een oppervlakte van zo’n 290 vierkante meter. Op 19 mei 2021 heeft de gemeente hiervoor een overeenkomst gesloten met Ufficio BV.

De overeenkomst kwam tot stand nadat de kavel via de website van de gemeente te koop werd aangeboden. Ufficio BV toonde interesse in de kavel. Zij zijn van plan om op de kavel zo’n 734,50 vierkante meter aan kantoorruimte te bouwen met daarbij parkeerplekken voor fietsen en voorzieningen voor elektra, gas en water.

Als u het niet eens bent met de verkoop van deze grond, kunt u dit uiterlijk voor 6 december 2022 schriftelijk laten weten via vastgoed@purmerend.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om Steltenloper 2. Nadat we inhoudelijk op uw bericht gereageerd hebben, kunt u eventueel binnen 7 dagen een kort geding starten bij de rechtbank Noord-Holland. Doet u dit te laat, dan vervalt uw recht om te procederen tegen de voorgenomen verkoop van de grond.

Steltenloper 2 Helsinkihaven

Nieuwsbrief Gemeentelijk Vastgoed

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief om alle ontwikkelingen te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief