Aanbod Baanstee Noord

Baanstee Noord biedt ruimte voor bedrijven die duurzaam willen doorgroeien. Voor deze ontwikkeling heeft het bedrijventerrein diverse kavels in diverse oppervlaktes beschikbaar.

Kavels op maat

Op de kavelkaart hieronder vindt u een actueel overzicht van de beschikbaarheid. In samenspraak met het projectteam is maatwerk bespreekbaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

De kavelkaart is met zorg samengesteld. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Bekijk de grote weergave op datalab.nl.

Centrale ligging

Bedrijventerrein Baanstee Noord is een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Dit betekent dat uw bedrijf voor u, uw relaties en medewerkers makkelijk en snel bereikbaar is. Met een ligging op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol een uitstekende locatie om uw bedrijf te vestigen.

Nutsvoorzieningen

Let op! Nutsvoorzieningen aanvragen duurt langer dan normaal. Ongeveer een halfjaar tot een jaar. Vraag voorzieningen op tijd aan, ruim voor de start van de bouw. De aanvraag loopt niet via Liander. Kijk voor meer informatie en aanvragen op de website mijnaansluiting.nl.