Kabels en leidingen Baanstee Noord

In het gebied Baanstee Noord zijn diverse kabels en leidingen aanwezig. Mocht uw perceel zich vlak bij een van deze leidingen bevinden, dan is het wenselijk om met de betreffende beheerder contact op te nemen.

Dit om te voorkomen dat de bouwwerkzaamheden schade veroorzaken aan nabijgelegen leidingen.

Let op!
Invoerpunten voor nutsvoorzieningen dienen recht voor/in het verlengde van mantelbuizen ontworpen te worden. Indien dit niet mogelijk is, worden aansluitleidingen haaks vanuit het hoofdnet afgetakt en via een tracé op eigen terrein naar de invoerpunten geleid. Voor het tracé op eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk. U dient deze nader overeen te komen met de betreffende nutsbedrijven. Let op: houd rekening met doorlooptijden.

Aanvragen nutsvoorzieningen

De aanvraag voor nutsvoorzieningen duurt langer dan normaal, ongeveer een half jaar tot een jaar. Vraag uw voorzieningen dan ook op tijd aan, ruim voordat er wordt gestart met de bouwwerkzaamheden. (Bouw)aansluitingen van water, elektra, media en communicatie kunt u aanvragen via de website mijnaansluiting.nl.

Neem bij vragen of problemen contact op met de afzonderlijke leveranciers:

 • Water
  PWN, Postbus 2100, 1990 AC Velserbroek, 0900 405 0700
 • Elektriciteit
  Liander, Postbus 50, 6920 AB Duiven, 088 54 26 444
 • Glasvezel, Media & Communicatie
  CBG Connect (KPN), Bollenmarkt 8i, 1681 PJ Zwaagdijk-Oost, 0228 566 070
  Art Of Automation, Boedijnhof 82C, 1628 SE Hoorn, 088 088 4800
  Score Utica, Amerlandseweg 1, 3621 ZC Breukelen, 088 093 0027
 • Stadsverwarming
  Stadsverwarming Purmerend, Postbus 470, 1440 AL Purmerend, 0800 0200 086

Brandkranen

Binnen het gebied Baanstee Noord zijn diverse brandkranen aanwezig. De gemeente zal een tekening verstrekken waarop de situering hiervan terug te vinden is. Er dienen zodanige maatregelen getroffen te worden dat brandkranen, afsluiters en controleputten te allen tijde bereikbaar te zijn. Stempels van materieel mogen niet op bestaande kabels- en leidingentracés worden geplaatst.

Gemeente Purmerend voorziet Baanstee Noord van glasvezel

Om de ondernemers te ondersteunen op het gebied van connectiviteit en telefonie werkt gemeente Purmerend samen met KPN. Hierbij heeft de gemeente Purmerend geïnvesteerd in de aanleg van een snel, betrouwbaar en toekomstbestendig glasvezelnetwerk. Het netwerk is begin 2018 opgeleverd waardoor ook uw onderneming gebruik kan maken van het hoogwaardige KPN-glasvezelnetwerk!

Wat is er beschikbaar?

Ook voor de ondernemingen al zijn op Baanstee Noord heeft de gemeente Purmerend met KPN aan CBG Connect, als lokale KPN Excellence Business Partner, gevraagd de bedrijven te adviseren. Hierbij kan gedacht worden aan het voordelige FTTB-glasvezel, FTTO-glasvezel als ook VoIP telefonie. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor bedrijf verzamelpanden/units. Kortom voor ieder bedrijf een passende oplossing!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CBG Connect, via: