Verloren of gevonden

Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden in de gemeente? Meld dit dan op de website verlorenofgevonden.nl.

Als u een melding maakt van een verloren voorwerp, krijgt u een bevestiging van de gemeente. Meestal wordt deze ook door de verzekering geaccepteerd.

Ik wil iets verloren of gevonden melden

Afgeven stadhuis

Als u een voorwerp vindt en niet weet wie de eigenaar is, kunt u het gevonden voorwerp afgeven aan de receptiebalie in het stadhuis.

Uiteraard is het mogelijk om het voorwerp zelf te bewaren tot de eigenaar zich meldt.

Rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren of gestolen?

Bent u uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren, meld dit dan bij de gemeente. Nadat uw identiteit is vastgesteld, kunt u direct een nieuw rijbewijs of een paspoort/identiteitskaart aanvragen.

Fietsen

Ziet u voor langere tijd een onbeheerde fiets staan? Meld dit dan bij de gemeente. Maak foto's van de fiets en plaats een melding op de website www.verlorenofgevonden.nl. Zet de fiets zo nodig tijdelijk in uw eigen tuin. Is dit geen optie? Stuur de foto's dan door naar de gemeente met alle overige informatie. Dan zetten wij deze op verlorenofgevonden.nl. Staat de fiets voor langere tijd op een openbare plek, dan maken wij een melding voor handhaving. Zij controleren dan de fiets en geven deze een sticker als dit nodig is.